Har du set en massagepistol i dit træningscenter, på Instagram eller måske i tv’et, og overvejer du selv at købe en massagepistol?

Der er mange gode grunde til at købe en massagepistol, i denne artikel vil vi komme ind på fire gode grunde til, hvorfor du skal investere i en massagepistol.

Men hvad er en massagepistol?

En massagepistol er en nyere opfindelse, og er blevet enormt populær det seneste år, og mange har anskaffet en til privatbrug.

En massepistol giver gentagne slag på kroppen, som effektivt øger blodcirkulation, lindre muskelsmerter, og reducere chancen for at blive skadet.

En massagepistol giver samme fordele, som en dybdegående massage, og er langt mere tilgængelig, så du kan få massage når som helt, og hvor som helst.

1. Forbedre din performance

En massagepistol kan bruges, som en effektiv opvarmning af musklerne, og kan hurtigt gøre dine muskler klar til en hård og intens træning.

Ved at implementere en massagepistol til din opvarmning, vil du hurtigt opleve du vil få en bedre muskelkontakt, bedre ROM (Range of motion) og mindre skader.

Når du er færdig med at træne, kan du også bruge massagepistolen til at reducere muskelømhed, og forbedre din muskelrestitution, så du hurtigere er klar til en ny træning.

2. Afslappende efter en lang dag

Efter en lang dag så kan massage med en massagepistol hjælpe med at få kroppen til at slappe af.

Massage helt generelt er kendt for at reducere stresshormonet kortisol, som hjælper på stress, depression og angst.

Derudover frigiver massage også hormonerne endorfin og dopamin, som giver glæde og hjælper med at få dig til at slappe af.

3. Billige og mere tilgængeligt end professionel massage

Professionel massage er godt og effektivt, men det kan også hurtigt blive en dyr fornøjelse, og derudover kræver det også meget tid, der måske er svær at finde i en travl hverdag.

En massagepistol kan være en god erstatning eller blot et supplement til en professionel massage.

Hvis du ikke har nogen skader der kræver speciel opmærksomhed, så kan du uden problem droppe den professionel massage og kun bruge en massagepistol.

En massagepistol koster fra 600-1800 kr. og en professionel massagebehandling, koster nemt 600 kr. pr. gang.

En massagepistol kan altså hurtigt tjene sig selv ind igen, og en anden side gevinst er at massage bliver nemmere tilgængelig, da du selv kan give massagen der hjemme.