Et kosttilskud med proteiner er den direkte genvej til at få mere ud af din squat challenge. For tilfører du proteiner til din krop på det rigtige tidspunkt, er det meget nemmere at opbygge muskelmasse med din squat-træning. Læs mere om, hvornår du skal tage proteinpulver for at opnå maksimal effekt – og få et link til gode rabatkoder, så du kan købe proteinpulver i god kvalitet til en lavere pris.

Er du seriøs med din squat-træning, ligger dit fokus på at opbygge både muskelmasse og muskelstyrke.

Vil du opnå netop det, er det vigtigt, at din krop har rigeligt med proteiner til rådighed. Både under selve træningen, men i særdeleshed også efter træningen, når kroppens muskler skal restituere sig. Det er her, at der for alvor bygges ekstra muskelmasse.

Den nemme genvej til ekstra proteiner

Selvfølgelig kunne du vælge at indtage et større måltid med masser af kød enten lige før eller efter din træning. Men dels er det ubehageligt at træne, lige efter du har spist, og dels er det de færreste, der orker at spise en hel masse, når de lige har givet den alt, hvad de har i sig under squat-træningen.

I stedet er det meget nemmere at købe et kosttilskud med proteinpulver. Det fås i mange forskellige varianter i dag. Ikke bare som traditionelt pulver, der skal blandes op med noget væske i en shake. Men også som f.eks. proteinbarer, snacks og andre let spiselige produkter.

Det gør det nemt altid at finde et proteinberiget produkt, der passer perfekt til situationen. Både før, under og efter din træning.

Start f.eks. med en klassisk proteinshake før træningen, og top op med en proteinbar under træningen. Det giver samtidig mulighed for at tilføre kroppen hurtige kulhydrater, så du får flere kræfter til at gennemføre din squat challenge.

Den billige genvej til proteintilskud

Tidligere var kosttilskud med proteinpulver en meget dyr fornøjelse. Og gode kvalitetsprodukter koster fortsat en hel del. Derfor kan det nemt løbe op i mange penge hver måned, hvis du går virkelig op i din squat-træning.

Heldigvis findes der en del sider på nettet, hvor du kan finde rabatkoder til proteinpulver fra nogle af de største og mest velansete danske producenter af proteinpulver. F.eks. kan du finde MyProtein coupon’er, der giver gode rabatter på proteinpulver fra myprotein.dk.

Kan du ikke bare købe billigt, udenlandsk proteinpulver?

Vil du spare ekstra penge på dit proteintilskud, kan du også vælge at købe proteinpulver fra udenlandske webshops. F.eks. fra den prisbillige kinesiske portal Wish.

Ulempen ved at købe den slags billige, udenlandske produkter er, at du ikke har de sammen garantier for produktets renhed, som hvis du køber danskproduceret proteinpulver.

For herhjemme skal proteinpulverproducenterne leve op til de samme høje krav til fødevareproduktion som alle andre levnedsmiddelsproducenter.

Det betyder, at du f.eks. risikerer allergiske reaktioner, hvis du køber billigt, udenlandsk proteinpulver, der er blevet pakket på udstyr, der også bruges til at pakke f.eks. nødder med. Har du f.eks. nøddeallergi, vil selv små spor af nødder i proteinpulveret kunne fremprovokere en voldsom allergisk reaktion.

Så selv om danskproduceret proteinpulver koster en smule mere, er det både mere sikkert og i en meget bedre kvalitet end udenlandske lavprisprodukter.

Men heldigvis kan du som sagt skære af prisen, ved at udnytte rabatkoder som dem, du finder link til lidt længere oppe i artiklen.