Du er måske vant til hård træning, og du har en ret streng plan i forhold til, hvad du kan lide under træning, og hvad du ikke er så glad for under træning. Du er måske vant til squat rack, og du synes egentlig også den fungerer godt. Det er også godt, fordi den giver dig mange forskellige muligheder. Nogle af dem kan indstilles, så du kan bruge det som bænkpres. Men en crosstrainer er et godt alternativ til squat rack. Men hvad er en crosstrainer? Det kan du læse mere om i følgende artikel, hvor vi kan gøre dig lidt klogere på, hvad det er for noget.

En god måde at starte

En crosstrainer er godt at bruge til dig, der måske har brug for lige at komme i gang, og det er en af de maskiner, der også er med til at passe lidt bedre på dine led. Det kan være, at du har lidt svage led.

En crosstrainer fungerer sådan, at den er en kombination mellem et løbebånd og en motionscykel. Den er god at investere i til hjemmet, fordi alle stort set kan bruge den, og det kræver ikke, at man ved en masse om fitness eller om fitness udstyr. Den er simpel, og så er den samtidig god motion. Du får både konditionstræning, men du træner også din overkrop og underkrop.

Effektiv hjemmetræning

Det er et godt redskab at have derhjemme, fordi den heller ikke fylder for meget, og det kan være rart at have den hjemme, så du undgår at tage ned i fitnesscenteret, hvis du ikke er så glad for det. Du kan nemt sætte en film eller serie på, mens du så bare kan arbejde løs på den, og så kan tiden gå endnu hurtigere, og så har du pludselig trænet længe.