Her i forbindelse med Corona epidemien er vi flere og flere, der er tvunget til at afholde møder online fremfor de fysiske møder. Man kan næsten ikke se Nyhederne uden at blive inviteret ind i diverse kommentatorers dagligstue. Og sommetider ser vi dem fra lidet flatterende sider. De fleste vil nok indrømme, at det kan virke forstyrrende samt trække fokus væk fra budskabet. Der er ingen tvivl om, at de virtuelle møder er kommet for at blive, så nedenfor finder du 6 tips som kan hjælpe dig med at være den bedste digitale version af dig selv.

  • Klæd dig pænt på

Du har sikkert set de sjove reklamer, hvor personen, der holder virtuelt møde kun er pænt klædt på, på overkroppen og ellers sidder i underbukser. Det er morsomt, men bare fordi du arbejder hjemme kan du godt se ordentlig ud online. Tag ensfarvet tøj på, da mønstre kan optræde lidt flakkende på skærmen. Men brug gerne farver samt ekstra make up, da kameraet godt kan “vaske” ansigtet lidt ud. (Mænd kan med fordel anvende lidt pudder).

  • Dit billede skal være i god kvalitet

Selvom din laptop har indbygget kamera, så kan det være en god idé at investere i et nyt webcam, da billedkvaliteten er langt bedre. Et webcam tager mere lys ind og skaber et bedre billede. Kig forbi powerbanken.dk og find det kamera, der passer til dine behov.

  • Husk lyset

Apropos lys, så sørg for, at der godt med lys. Du behøver ikke at købe et ringlight, men prøv at finde et sted i boligen, hvor du får naturligt lys ind på dit ansigt. Prøv at undgå at få for mange skygger i dit ansigt.

  • Se folk i øjnene – undgå frøperspektiv

Undgå at blive filmet nedefra. Køb en stander, der løfter din PC op i øjenhøjde. På Powerbanken.dk kan du finde mange forskellige modeller og nogle har endda plads til at du kan skubbe tastaturet ind under efter brug, så skrivebordet ser ryddeligt ud.

  • Sørg for at folk kan høre dig

Invester i et headset. Det ser måske lidt fjollet ud, men det er vigtigt, at folk kan høre dig. Tjek powerbanken.dk – de han mange modeller at vælge imellem

  • Tænk over din baggrund

Husk at dem du holder møde med, ser direkte ind i din bolig. Sørg for at have en neutral baggrund, så mødedeltagerne fokuser på dig fremfor din baggrund. Vælg evt. en grøn plante eller en lækker vase med en flot buket blomster.

Rigtig god fornøjelse